Op De Klimop is ook een christelijke peuterspeelgroep ‘Bambi’ van Kinderopvang SKR aanwezig.

Gezellige locatie met leuke speelruimte

Buiten spelen vinden wij een belangrijk onderdeel van de dag en dat doen wij zo vaak als mogelijk is. Daarvoor zijn meerdere mogelijkheden zo dicht bij de basisschool.

Stimulerend aanbod aan activiteiten

Wij bieden een gevarieerd spelaanbod en leermogelijkheden met veel verschillend materiaal en speelgoed. Ons gemotiveerde team staat garant voor een veilige, leuke en stimulerende opvang van je kind.

Gezonde verantwoorde voeding

Gezonde voeding vinden wij belangrijk. Wij geven bijvoorbeeld als tussendoortje gezonde snacks (tomaat, komkommer, kaakje), geven thee van biologische oorsprong en schenken alleen limonadesiroop zonder kunstmatige zoetstoffen. Indien kinderen trakteren adviseren wij een gezonde traktatie, kijk bijvoorbeeld op www.gezondtrakteren.nl en www.gezonde-traktatie.nl. Wij houden uiteraard ook rekening met speciale wensen (allergie, geloofsovertuiging e.d.). Alleen bij uitstapjes of grote feesten worden weleens frietjes gehaald, pannenkoeken gebakken, of tostis of chips gegeten.

Rust en ritme

Elk kind is anders, elke leeftijdsgroep heeft andere behoeften, dus daarmee houden wij ook rekening. Dagelijks zijn er vaste onderdelen: samen in de kring, een activiteit, vrij spelen. Maar elke dag is ook een beetje anders. Er wordt rekening gehouden met het kind als individu. Is het moe en heeft het rust nodig, dan krijgt dat kind dat ook. Even lekker in een stil hoekje of op schoot.

Mogelijkheden

Peuterspeelgroep Bambi is open op maandag, woensdag en vrijdag. Je hebt bij deze peutergroep de keuze uit reguliere opvang van 8.45 uur tot 11.45 uur. Maar op deze locatie is ook verlengde peuteropvang mogelijk. Je peuter is dan welkom vanaf 7.30 uur en mag bij ons spelen tot 13.00 uur. Hiervoor geldt dezelfde uurprijs.

PINK-eltje (peuters in de klas)

Speciaal voor peuters vanaf 3,5 jaar is de groep ook geopend op dinsdagochtend. In het project genaamd PINK-eltje (Peuters IN de Klas) is het mogelijk voor alle peuters die naar basisschool De Klimop gaan om alvast kennis te maken met de kleutergroep. Op die ochtend doen deze oudste peuters mee met de activiteiten van groep 1.

Deze locatie heeft één groep van maximaal 16 kinderen per dag.

Interesse?

Neem dan contact op met…

T: 0180-200040
E: psg.bambi@s-k-r.nl