Tussenschoolse opvang

Enkele belangrijke punten zijn:

• De kinderen nemen zelf brood en drinken mee.
  • Zij eten van 12.00 tot 12.25 uur bij de leerkracht in de klas.
  • Tussen 12.25 en 12.50 uur houden de pedagogisch medewerkers toezicht.
    De leerkracht kan dan even pauze hebben.

Buitenschoolse opvang

De BSO op De Klimop Rijsoord is inpandig. Dit is van Kinderopvang SKR. Er kan er vrij gespeeld worden met speelgoed of je kunt er knutselen. Op het speelplein zijn speeltoestellen, een zandbak en een veld. Er worden regelmatig creatieve of sportieve groepsactiviteit georganiseerd en er wordt gedanst en gezongen. Luieren met een boekje wanneer je moe bent van een schooldag mag ook. Of wil je huiswerk maken? Het kan allemaal op de BSO.

Mogelijkheden BSO

Wij vangen bij BSO De Klimop Rijsoord maximaal 20 kinderen op in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. De groep wordt begeleid door twee pedagogisch medewerkers. Er is voorschoolse en naschoolse opvang op alle dagen van de week mogelijk. De vakantieopvang voor kinderen van deze locatie is altijd bij BSO Oosterhonk.

T: 0180-200052
E: bso.klimoprijsoord@s-k-r.nl

Locatiemanager: Yvonne de Snoo
E. y.desnoo@s-k-r.nl

Medewerker klantenservice: Ingrid van Hattem
E. i.vanhattem@s-k-r.nl

Opvang mogelijk: maandag t/m vrijdag van 7:30 uur tot 8:30 uur en in de middag op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14:45 uur tot 18:00 uur.
Op woensdagmiddag vanaf 12.00 uur.

Verlengde opvang mogelijk vanaf 7:00 uur en tot 18:30 uur.