Onze school staat in de wijk Rijsoord en kenmerkt zich als een duidelijk christelijke en wijkgerichte school.

Veel van onze ouders kiezen voor onze school omdat zij hier zelf een goede basis kregen, anderen kiezen juist heel bewust voor onze wijk en locatie vanwege het traditionele en dorpse karakter. Wat uw redenen ook mogen zijn, bij ons wordt u herkend en gekend. Loop gerust eens binnen! U bent van harte welkom!

Wij bieden…

• Kleine klassen

“Zo fijn dat ze op CBS De Klimop kleine klassen hebben!”

• Aandacht

“Prettig om te merken dat de kinderen echt gezien worden door de leerkracht.”

• Maatwerk

“Ik merk dat mijn kind goed op niveau de lesstof aangeboden krijgt!”

• Ruimte

“Echt een voordeel die ruime lokalen, kinderen krijgen hier de ruimte om samen te werken.”

• Rijke leeromgeving

“Eigentijdse, aantrekkelijke en toekomstgerichte school voor mijn kinderen.”

• Christelijke peuterspeelgroep & BSO

“Mooi dat de school en de Kinderopvang SKR samen de christelijke identiteit uitstralen!”