Opening KDV per 1 september 2021

Marina de BloisGeen categorie

Zeer verheugd kunnen wij aankondigen dat we per 1 september 2021 gaan starten met een KDV groep 0-4 jaar in de Klimop Rijsoord! Wij zijn er trots op dat we verder kunnen bouwen aan ons kindcentrum voor kinderen van 0-13 jaar. Kleinschalig, waar ieder kind wordt gezien en de passende begeleiding en aandacht krijgt. Binnenkort starten we met een verbouwing om een slaapkamer te realiseren voor de allerkleinsten en maken we de inrichting compleet met de juiste meubels en materialen. Mocht u belangstelling hebben voor het KDV, stuur dan een mail naar i.vanhattum@s-k-r.nl.

De huidige PSG en BSO blijven inpandig en worden opgeknapt. Met een mooie nieuwe uitstraling en inrichting wordt het nog warmer en uitdagender worden voor alle kinderen!

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht bij y.desnoo@s-k-r.nl.

Met vriendelijke groet,
Yvonne de Snoo, clustermanager kinderopvang SKR.
Marina de Blois, directeur Klimop Rijsoord.