Kerk- school- en gezinsdienst 2019

Afgelopen zondag 24 maart hebben we samen met de Hervormde gemeente van Rijsoord een fijne dienst mogen meemaken. We hebben met de kinderen nagedacht over het thema: ‘Houden van…’. In de dienst hartverwarmende woorden en mooi samenzijn. We mogen trots zijn op alle kinderen die bij de dienst waren of zelfs meegewerkt hebben aan de dienst! Bedankt iedereen!

Pannenkoekendag 2019

Vrijdag 22 maart was het ‘Nationale Pannenkoekendag’. Een dag waar we nu al een aantal jaren aan mee doen om buurtverbindend bezig te zijn. Vorig jaar hebben we voor de ouderen in de kerk gebakken. Dit jaar hebben we voor de bewoners rondom de school en alle opa’s en oma’s gekozen. Het was een zeer geslaagde dag! We hebben nog … Lees Meer

Sinterklaasfeest 2018

Ook dit jaar is de sint en zijn pieten langs gekomen bij ons op school! In iedere groep hebben ze een bezoekje gebracht. Het was een gezellige dag!

Feestelijke handeling nieuwbouw Rijsoord

Vanmorgen vond de feestelijke handeling voor de nieuwbouw in Rijsoord plaats. Na een aantal toespraken werden de schilderijen, gemaakt met kunstenares Karin Touw, onthuld. De schilderijen zullen opgehangen worden in het (te bouwen) appartementencomplex.

Koningsspelen 2018

De foto’s van dit mooie ‘oranje-feest’ staan online: Koningsspelen 2018

Disco 2018

De foto’s van de disco staan online: Disco 2018

Stichting Het Vergeten Kind

Vandaag kwam Christel Verhagen van Stichting Het Vergeten Kind bij ons op school om onze donatie op te halen. Tijdens de Kerstviering in de kerk is er gecollecteerd en hebben we €165,57 opgehaald voor dit goede doel. Daan en Floortje mochten de cheque overhandigen. De stichting bedankt u voor uw gift!