Sinterklaasfeest 2018

Ook dit jaar is de sint en zijn pieten langs gekomen bij ons op school! In iedere groep hebben ze een bezoekje gebracht. Het was een gezellige dag!

Feestelijke handeling nieuwbouw Rijsoord

Vanmorgen vond de feestelijke handeling voor de nieuwbouw in Rijsoord plaats. Na een aantal toespraken werden de schilderijen, gemaakt met kunstenares Karin Touw, onthuld. De schilderijen zullen opgehangen worden in het (te bouwen) appartementencomplex.

Koningsspelen 2018

De foto’s van dit mooie ‘oranje-feest’ staan online: Koningsspelen 2018

Disco 2018

De foto’s van de disco staan online: Disco 2018

Stichting Het Vergeten Kind

Vandaag kwam Christel Verhagen van Stichting Het Vergeten Kind bij ons op school om onze donatie op te halen. Tijdens de Kerstviering in de kerk is er gecollecteerd en hebben we €165,57 opgehaald voor dit goede doel. Daan en Floortje mochten de cheque overhandigen. De stichting bedankt u voor uw gift!

De Klimop de Wereld rond – Frankrijk

Op vrijdag 6 oktober jl.  reisden we af naar Frankrijk met ‘De Klimop de Wereld rond’. Groep 1/2 speelde djembé en leerde tellen in het Frans. Groep 3/4 maakte een zelfportret. Groep 5/6 bouwde de Eiffeltoren na. Groep 7/8 bakte crêpes, stokbrood en croissants.

De Klimop de Wereld rond – Nederland

Op vrijdag 15 september jl. begon onze reis rond de wereld. We vertrokken vanuit ons eigen land: Nederland. Groep 1/2 speelde Oud-Hollandse spelletjes en knutselde molens. Groep 3/4 speelde Oud-Hollandse spelletjes en versierde stroopwafels voor de hele school. Groep 5/6 maakte Delfts Blauwe-tegeltjes. Groep 7/8 maakte een echt kunstwerk van Nederland en haar provincies. Het laatste half uur mochten ouders … Lees Meer