Nationale boomfeestdag

Marina de BloisGeen categorie

Gisteren was het nationale boomfeestdag. Onze school had de eer om op gepaste wijze de handen uit de mouwen te steken en de Vlasstraat te voorzien van nieuwe bomen, in het bijzijn van wethouder Meij.

Om 9 uur werd de wethouder in groep 7/8 ontvangen, daarna bracht hij een bezoek aan groep 5/6. Na een welkomstwoord en korte introductie gingen de kinderen van groep 5 t/m 8 mee naar de Vlasstraat. Daar lagen per tweetal scheppen klaar om de nieuwe bomen met veel enthousiasme een mooie plek te geven. Wat een feest was het! Stel je eens voor, over een jaar of 30 lopen de kinderen daar, wellicht met hun eigen kinderen, langs de bomen die zij zelf geplant hebben. Houdt u de media in de gaten?

Groep 1/2 besteedde vorige week al aandacht aan de boomfeestdag en heeft bloembollen gezaaid in onze eigen tuin.