Het is Kinderboekenweek!

Marina de BloisGeen categorie

Het is kinderboekenweek! En dat is duidelijk te merken in onze school. Afgelopen dinsdag kregen de kinderen van groep 3/4 een gastles en leerden zij schrijven met een echte kroontjespen. De kinderen van groep 5 t/m 8 hadden een voorstelling waarin ze mee terug werden genomen in de tijd. Op woensdag openden wij het thema ‘vroeger’ gezamenlijk op het plein en zongen wij het lied ‘En toen’ van Kinderen voor Kinderen. Toen de kinderen de school binnen kwamen zaten zij meteen midden in een tentoonstelling, met allerlei spullen van vroeger. De juffen vertelden daar iets over en de kinderen mochten vragen stellen. Daarna was het tijd om naar de klas te gaan. Elke klas kreeg een kistje met nieuwe boeken mee, want onze bibliotheek is grotendeels vernieuwd! En daar zijn we ontzettend blij mee. Wat een mooie week om op terug te kijken.